Väder Lidingö

Lidingö lördag 25 september 2021 v. 38

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Nyckelviksskolan i högform

lördag 25 april 2015 22:15

Vårutställningen på Nyckelviksskolan, nära Lidingö centrum, är även i år en orgie av fantasier och sprudlande humör. Under tre dagar t.o.m. söndag klockan 16 visar eleverna upp sina arbeten, som ofta är mycket egensinniga lösningar på de uppgifter lärarna presenterat. Det är ju så populärt att "tänka utanför boxen". Nyckelviksskolans elever behöver aldrig få den uppmaningen. De är konstant utanför alla fyrkantigheter.

HögformHögform

Passa alltså på under söndagen att besöka utställningen. Följ pappersblommorna som är uppsatta utmed Friggavägen (som passerar Coop och Systemet) så syns skolan på höjden där borta. Granvägen 1 är adressen. Mat serveras i Restaurang Röda salen.

Blommorna leder fram till skolan.Blommorna leder fram till skolan. "Draken""Draken" Tekanna skapad av Sofia Jonsson RöökTekanna skapad av Sofia Jonsson Röök Västgötaspets med artillerigranat, skapad av Henny ÅmanVästgötaspets med artillerigranat, skapad av Henny Åman Sengångare (?) skapad av Andrea Forslund GrathSengångare (?) skapad av Andrea Forslund Grath I Röda salen serveras mat och bakverk.I Röda salen serveras mat och bakverk.

Dela Nyckelviksskolan i högform

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google