Väder Lidingö

Lidingö fredag 22 oktober 2021 v. 42

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Ö-resan fulltecknad

torsdag 20 april 2017 09:54

VETERANBILAR OCH SPORTBILAR. På lördag klockan 09.30 rullar, för elfte gången, ett antal fyrhjuliga dyrgripar runt på Lidingö för att på några utvalda platser svara på frågor med lokal anknytning. I år är det sammanlagt 99 ekipage som deltar i Ö-resan. Arrangör är lidingöbon och reklam/idé/galleriprofilen Anders Odéen. Deltagarantalet är rekordstort, tidigare år har det legat kring 70 fordon. Start och mål är konferensanläggningen Skogshem & Wijk på Elfvikslandet. I samband med Ö-resan arrangeras också "Picko Troberg Memorial".

Anders Odéen med de två absolut sista nummerlapparna, nummer 98 och 99, På lördag rullar de runt på Lidingö.Anders Odéen med de två absolut sista nummerlapparna, nummer 98 och 99, På lördag rullar de runt på Lidingö.

Racerföraren och lidingöbon Picko Troberg avled för ett år sedan och för att hedra hans minne kommer man i Skogshem & Wijks stora eventhall att visa både racerbilar, sportvagnar, filmer och annat minnesvärt mellan klockan 12 och 17. Läs mer på denna länk.

Den nu pågående utställningen på Galleri Fallera heter "Bilen" och Anders Odéen har, som synes, flera stycken att välja på. Utställningens sista dag är den 29 april.Den nu pågående utställningen på Galleri Fallera heter "Bilen" och Anders Odéen har, som synes, flera stycken att välja på. Utställningens sista dag är den 29 april. Vad sägs om en kudde med just "ditt" bilmärke.Vad sägs om en kudde med just "ditt" bilmärke. Många konstnärer deltar i galleriets utställning, bl.a. Carl-Henrik Posse,Många konstnärer deltar i galleriets utställning, bl.a. Carl-Henrik Posse,

Dela Ö-resan fulltecknad

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google