Väder Lidingö

Lidingö lördag 25 september 2021 v. 38

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

P3 Star besökte Skärsätragården

tisdag 19 maj 2015 23:47

Under tisdagskvällen fick Skärsätragårdens ungdomar besök av programledarna Karolina Widerström och Thobias Thorwid från P3 Star. Ungdomarna fick pris för bästa ungdomsinitiativ under Musikhjälpen 2014 och vann därmed en P3 Star-fest, och programledarna kom för att avslöja vilka artister som då skulle uppträda. Festen hålls lördag den 13 juni på slänten vid Högsätraområdet.

Thobias Thorwid och Karolina Widerström från P3 Star på Skärsätragården under tisdagskvällen. Foto: Linda T JanssonThobias Thorwid och Karolina Widerström från P3 Star på Skärsätragården under tisdagskvällen. Foto: Linda T Jansson

Ungdomarnas pris är alltså en stor fest som P3 Star ordnar och som äger rum i samband med "181-festivalen" den 13 juni. P3-festen startar klockan 18.30 och P3 Star bjuder på artisterna Cilia och Eric Saade. Det kommer även att finnas en DJ från P3 som underhåller resten av kvällen.

Länkar till Eric Saade och Cilia.

Nadja, som spelade under Musikhjälpen i december, var med även i kväll. Foto: Linda T JanssonNadja, som spelade under Musikhjälpen i december, var med även i kväll. Foto: Linda T Jansson

Det var i mitten av december förra året som insamlingstävlingen Musikhjälpen ägde rum och ungdomar från 73 kommuner tävlade om att samla in pengar till kampen mot hiv. Lidingösidan skrev om Musikhjälpen den 16 december, se denna länk.

Dela P3 Star besökte Skärsätragården

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google