Väder Lidingö

Lidingö söndag 3 december 2023 v. 48

Senaste kommentaren - Se fler

Pop-up-utställning

tisdag 25 september 2018 22:19

5 KONSTNÄRER, 5 DAGAR. I en lagerlokal i Dalénumområdet öppnar i morgon onsdag "Dalénum pop up Konsthall" som under fem dagar visar målningar, glaskonst och silverarbeten av fem lidingökonstnärer. Lokalen är inte iordningställd för att vara en konsthall, men den är precis en sådan lokal som ett "pop up"-arrangemang kan äga rum i.

Bernadette Schillings, Josefine Davidsson och Jonas Torstensson tittar ut under en paus i arbetet men utställningen.Bernadette Schillings, Josefine Davidsson och Jonas Torstensson tittar ut under en paus i arbetet men utställningen.
- Vi hoppas förstås att de boende i Dalénum kommer hitta hit under de fem dagarna, säger de fem utställarna Bernadette Schillings, Ingela Karlsson, Jonas Torstensson, Josefine Davidsson och Per Lindqvist. Men lokalen är lätt att nå från Lidingöbanan, station Aga, så man behöver inte ha bil för att komma hit (se karta längst ned).

Utställningen visas i hus 225 A på Periskopvägen. I morgon är det vernissage mellan klockan 17 och 20. Sedan är det öppet torsdag och fredag mellan 17 och 19. Lördag och söndag mellan 13 och 16.

Jonas Torstenssons glaskonst.Jonas Torstenssons glaskonst. Bernadette Schillings försöker hitta den bästa platsen för sina konstverk.Bernadette Schillings försöker hitta den bästa platsen för sina konstverk. Josefine Davidsson och Jonas Torstensson diskuterar hur Josefines silverkonstverk ska exponeras.Josefine Davidsson och Jonas Torstensson diskuterar hur Josefines silverkonstverk ska exponeras. "Birka", 225cm x 85cm, av Bernadette Schillings."Birka", 225cm x 85cm, av Bernadette Schillings. Per Lindqvists målningar från Lidingö.Per Lindqvists målningar från Lidingö. Pop-up-konsthallen. Längst till höger ser man den tunnel som leder till/från Lidingöbanans hållplats Aga.Pop-up-konsthallen. Längst till höger ser man den tunnel som leder till/från Lidingöbanans hållplats Aga.

Dela Pop-up-utställning

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google