Väder Lidingö

Lidingö måndag 20 september 2021 v. 38

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Tango och hålligång

fredag 16 oktober 2015 12:14

Det är späckat med intressanta program på Siggebogården och Högsätra vård- och omsorgsboende under den pågående Kulturveckan på Lidingö. Vilken glädje och succé för de boende. Bo Vading besökte dem på torsdagskvällen.

Tangon är ...sensuell, kärleksfull och nära. Anna och Oscar dansar här argentinsk tango. Foto: Bo Vading, piqs.seTangon är ...sensuell, kärleksfull och nära. Anna och Oscar dansar här argentinsk tango. Foto: Bo Vading, piqs.se På Siggebogården var det tangoshow med "Tango X Dos". De två (Dos) består av Anna Burell Berois och Oscar Berois. De hade även uppträtt kvällen innan på Högsätra. Oscar kom till Sverige 1976 från Uruguay och är gift med Anna. De visade film och Oscar berättade om tangons ursprung. Och naturligtvis dansade de och sjöng.

Linda Rapp sjunger Elvislåtar tillsammans med Maria Sierra Prada. Maria är aktivitetsansvarig, och delar sin tid mellan Högsätra och Siggebogården. Foto: Bo Vading, piqs.seLinda Rapp sjunger Elvislåtar tillsammans med Maria Sierra Prada. Maria är aktivitetsansvarig, och delar sin tid mellan Högsätra och Siggebogården. Foto: Bo Vading, piqs.se Kalle, boende på Högsätra, uppträder gärna och sjunger slagdängor med Linda Rapp - till vännernas stora förtjusning. Björn Rapp på keyboard, till vänster. Foto: Bo Vading, piqs.seKalle, boende på Högsätra, uppträder gärna och sjunger slagdängor med Linda Rapp - till vännernas stora förtjusning. Björn Rapp på keyboard, till vänster. Foto: Bo Vading, piqs.se

På Högsätra var det fullt hålligång med far och dotter Rapp. De kommer att uppträda på Siggebogården även idag, fredag.

Text: Bo Vading

Dela Tango och hålligång

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google