Väder Lidingö

Lidingö måndag 6 december 2021 v. 49

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Utomhusbio i Larsberg på fredag och lördag

tisdag 29 augusti 2017 23:31

SPÄCKAD FILMHELG, GRATIS. På fredag kväll är det dags för en ny begivenhet på Lidingö - utomhusbio. Lidingö stad och John Mattson AB öppnar "biosalong" i parken utanför John Mattsons huvudkontor på Larsbergsvägen 10. Väderutsikterna är goda, åtminstone vad gäller regn. Så ingen behöver ha paraplyet uppspänt under filmerna. Men lite varma kläder kan nog vara bra, och något ordentligt att sitta på.

Det här är alltså första gången som John Mattson och Lidingö stad arrangerar denna utomhusbio i Larsberg. Meningen är att biokvällarna ska bli ett årligt återkommande event som alla är välkomna till. Och filmerna som visas på den 30 kvadratmeter stora Led-skärmen är gratis. Se hela biohelgens program här.

Stillerska filmgymnasiet, som ligger i Dalénum, bidrar med två examensfilmer som vårens avgångselever har gjort. Den ena visas på fredag kväll och den andra på lördag. Och den unga person som då plötsligt känner för att börja utbilda sig till något inom film kan snabbt ta kontakt med Stillerska för att höra mera om deras högskoleförberedande filmutbildning på gymnasiet. Det finns platser kvar.

- Satsningen är ett sätt att lyfta området och skapa en tillfällig mötesplats, säger Dejan Grabus projektledare för ungdomskultur på Lidingö stad.

Ica Kvantum säljer biosnacks, chips och drycker under fredag och lördag och under lördagen säljer Baton Rouge (i Baggeby) mat på plats.

Dela Utomhusbio i Larsberg på fredag och lördag

Kommentarer

Katarina Palmstierna 2017-08-30 22:25

Jättebra och nytänkande aktivitet, speciellt vad gäller att samarbeta med Stillerska. Också bra att skapa mötesplatser i Larsberg.

Josephine Hoffmann 2017-08-30 12:28

Kommer så gärna

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google