Väder Lidingö

Lidingö tisdag 20 april 2021 v. 16

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Zelmerlöw och Skarrie på supportermöte

torsdag 14 april 2016 00:01

VÄLGÖRENHETSPROJEKT. I centrala Stockholm stiger spänningen. Det är en månad kvar till Eurovision och staden laddar. Den internationella yran smittade i veckan av sig på Lidingö då evenemangets programledare Måns Zelmerlöw mötte sponsorer och supporters till insamlingsstiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation. IFK Lidingö Fotbolls Kasper Skarrie är stiftelsens generalsekreterare och höll i trådarna på hotell Scandic Foresta, där han också är musiker på hotellets after work-evenemang.

Ett gäng "heroes", Måns, Jonas och längst till höger stiftelsens generalsekreterare Kasper Skarrie som inte bara spelar fotboll i IFK Lidingö utan har fler strängar på sin lyra.Ett gäng "heroes", Måns, Jonas och längst till höger stiftelsens generalsekreterare Kasper Skarrie som inte bara spelar fotboll i IFK Lidingö utan har fler strängar på sin lyra.

Lidingösidan var på plats och vimlade när det bjöds på mingel, musik, korv och ett outsinligt antal selfies. Lyckliga barn (och några vuxna) tävlade och vann produkter till padeltennis, den sport som Måns Zelmerlöw Jonas Björkman bygger sina superkroppar med, på sitt padelcenter i Frihamnen.

Supporterträffen handlade om stiftelsens välgörenhetsprojekt i Kenya, Sydafrika och Etiopien. I Kenya går stora bidrag till rent vatten och gymnasieskolan Kenswed Academy. I Sydafrika stöttas flera skolor via Star Programme, som inspirerar unga att utbilda sig och ta hand om sin hälsa. En insamlingsaktivitet är också på gång för en skolsatsning i Etiopen.

Så fort insamlingen gett tillräckligt med pengar börjar man bygga skola. Sponsorerna är stora och många och skaran bidragsgivande privatpersoner växer. Den som gillar Måns, Jonas och Kasper och vill hänga med dem och deras satsning för att skapa en bättre värld gör det på ZB Foundation.

Lite snabbjobb för Måns i Scandic Forestas nya co-working space i hotellets lounge.Lite snabbjobb för Måns i Scandic Forestas nya co-working space i hotellets lounge. Hotelldirektör Charlotte Rosengren (tv) och glada stiftelsesupporters.Hotelldirektör Charlotte Rosengren (tv) och glada stiftelsesupporters.

Dela Zelmerlöw och Skarrie på supportermöte

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google