Väder Lidingö

Lidingö tisdag 18 februari 2020 v. 08

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

50 procents rabatt för alla som hjälper till

onsdag 16 oktober 2013 17:33

En av de tavlor som fortfarande fanns kvar i Röda Korsets butik i Lidingö centrum under onsdagseftermiddagen.

En av de tavlor som fortfarande fanns kvar i Röda Korsets butik i Lidingö centrum under onsdagseftermiddagen.

I Röda korsets “pop-up-butik” mitt emot Ansgarskyrkan (i f.d. Båthusets lokal) säljs tavlor som skänkts till Röda korset. Butiken har varit öppen ett par veckor men nu går försäljningen in i sitt slutskede. På lördag stänger den.

– Vill man göra fynd så gäller det att passa på de här sista dagarna. Vi säljer alla tavlor med 50 procents rabatt och pengarna går till Röda korsets verksamhet här hemma och internationellt, säger kretsens ordförande Susann Thorngren.

Röda korsets second-hand-butik “Mötesplats Kupan” på Baggebytorg 4 har genom åren fått tavlor av generösa lidingöbor. Det lilla utrymmet i butiken har dock gjort det svårt att visa många på en gång och därför ville kretsen satsa på en pop-up-butik i Lidingö centrum.

– Det har gått bra men vi har fortfarande tavlor kvar. De tavlor som vi inte säljer här kommer att skickas in till Kupanbutiken på Östgötagatan i Stockholm.

Butiken på Lidingö har öppet från klockan 13 till 18 på onsdag, torsdag och fredag. Lördag, då det är Kulturnatt, är sista dagen och då håller man öppet mellan 11 och 14.

Dela 50 procents rabatt för alla som hjälper till

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google