Väder Lidingö

Lidingö onsdag 21 februari 2024 v. 08

Senaste kommentaren - Se fler

Ännu en person häktad för mordet i Baggeby

måndag 24 september 2018 22:26

GREPS I TORSDAGS. I torsdags greps en 22-årig man från Örebro för mordet i Baggeby den 5 juni. Nu är sammanlagt fem personer häktade för mordet. 22-årigen anhölls i sin frånvaro i onsdags och greps dagen därpå. Mannen häktades i helgen på sannolika skäl misstänkt för mord. Han nekar till att ha varit inblandad. Fem ytterligare personer är misstänkta – varav fyra är frihetsberövade.

Den 5 juni sköts en byggentreprenör ihjäl på Farkostvägen i Baggeby utanför sin bostad, se Lidingösidan 5 juni. Polisen spärrade av både Gamla Lidingöbron och Lidingöbron. Efter en dryg timme kunde två misstänkta personer gripas gående på Gamla Lidingöbron, sotiga i ansiktet efter att ha satt eld på en bil som användes vid flykten. De två har sedan dess suttit häktade. Den 12 augusti meddelades att ytterligare två personer häktats, misstänkta för medhjälp till mord.

Polisen utreder om det finns kopplingar mellan dödsskjutningen och en byggtvist. En man som jobbade på samma byggfirma som den ihjälskjutne mannen ska tidigare ha utsatts för hot.

Senast den 4 oktober måste åklagaren väcka åtal mot örebroaren.

Dela Ännu en person häktad för mordet i Baggeby

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google