Väder Lidingö

Lidingö söndag 14 juli 2024 v. 28

Senaste kommentaren - Se fler

Fulla postlådor

måndag 17 december 2018 15:30

"Jag skulle skicka några vykort i fredags kväll och lade dem på lådan på Källängstorget. Den var misstänkt full trots att den borde ha tömts under dagen. I morse gick jag förbi den igen, och då var den om möjligt ännu fullare. Det hade varit lätt att ta brev ur högen. Efter att påtalat detta för PostNord gick jag förbi lådan även vid lunchtid, och när jag då öppnade brevlådan ramlade kort och brev ut. Det skriver Kerstin Norberg till Lidingösidan.

"Det här är inte första gången jag sett detta. Jag skickar väldigt många grattiskort och märker att det ibland tar 5-6 dagar innan de kommer fram till sina adressater. Det är ganska lätt att förstå varför när man ser detta", skriver Kerstin Norberg och bifogar ett par bilder.

Lidingösidan har fått flera andra brev om överfulla julkortsbrevlådor, bl.a. den som står i Centrum utanför Coop.

Många vill skicka julkort, men det är inte så många som tömmer brevlådorna. Bild från Källängstorget idag. Foto: Kerstin NorbergMånga vill skicka julkort, men det är inte så många som tömmer brevlådorna. Bild från Källängstorget idag. Foto: Kerstin Norberg Några brev till sedan är lådan rågad. Foto: Kerstin NorbergNågra brev till sedan är lådan rågad. Foto: Kerstin Norberg

Dela Fulla postlådor

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google