Väder Lidingö

Lidingö torsdag 9 april 2020 v. 15

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

Gunilla Dyfverman ny ordförande för Lidingöpartiet

lördag 19 april 2008 00:00

Vid Lidingöpartiets politiska förenings välbesökta årsmöte valdes Gunilla Dyfverman till ny ordförande, skriver Lidingöpartiet i ett pressmeddelande. Den avgående styrelsen beviljades ansvarsfrihet och fick varma applåder för ett intensivt verksamhetsår i miljöns och hälsans tecken.

Vid Lidingöpartiets politiska förenings välbesökta årsmöte valdes Gunilla Dyfverman till ny ordförande, skriver Lidingöpartiet i ett pressmeddelande. Den avgående styrelsen beviljades ansvarsfrihet och fick varma applåder för ett intensivt verksamhetsår i miljöns och hälsans tecken. Speciellt noterades att gruppmötena varit välbesökta och att rekrytering av nya partivänner gått över förväntan.

Efter en god buffé på restaurang Ägglådan fick de femtiotalet närvarande lyssna till ett mycket uppskattat föredrag av vår nya ordförande, om Millesgårdens trädgård. En bättre start på det nya verksamhetsåret går väl inte att få för Lidingöpartiet som firar 35 år till hösten. Alla medlemmar är fulla av förväntan och den nya styrelsen ser fram emot att ta plats i de forum som värnar vår gröna sköna ö.

Pressmeddelande från Lidingöpartiet

Dela Gunilla Dyfverman ny ordförande för Lidingöpartiet

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google