Väder Lidingö

Lidingö söndag 25 juli 2021 v. 29

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Ungdomsledarstipendiet till Hanna Lennartsson

tisdag 20 mars 2018 18:03

FÖR EXTRAORDINÄRA INSATSER. I helgen tilldelades Hanna Lennartsson, pedagog i Lidingö församling, årets ungdomsledarstipendium för sitt ungdomsarbete på ön. Stipendiet delas ut av Stockholms stift. Tillsammans med henne fick även Sara Jansson, Skärholmen och Daniel Andersson, Haninge ta emot stipendiet.

Sara Jansson, Hanna Lennartsson och Daniel Andersson tog emot stipendiet i Högalidskyrkan i Stockholm. Foto: Magnus AronsonSara Jansson, Hanna Lennartsson och Daniel Andersson tog emot stipendiet i Högalidskyrkan i Stockholm. Foto: Magnus Aronson

I samband med årets "Uppdrag Global" i Högalidskyrkan delades tre ungdomsledarstipendier ut av biskop Eva Brunne. Stipendiet består av 8000 kronor per person och delades ut för extraordinära insatser i ungdomsarbete i Stockholms stift.

– Jättekul! Jag är väldigt rörd och förvånad, för jag tänker att jag bara har gjort mitt jobb. Det känns inspirerande att bli sedd av ungdomarna. Och jag hoppas att de har känt sig sedda av mig. Jag försöker hitta vad de brinner för och lyfta dem i det, säger Hanna Lennartsson i ett pressmeddelande.

Stockholm stifts nominering lyder bland annat såhär:
”Med sin blick för ungdomars förmågor och drömmar har hon ökat mångas självförtroende samt genom sitt samhällsengagemang skapat plats för nyanlända.”

Dela Ungdomsledarstipendiet till Hanna Lennartsson

Kommentarer

Daniel Larson 2018-03-21 18:58

Stort Grattis Hanna!
Daniel Larson
Vice ordförande i Kyrkorådet, Lidingö församling

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google