Väder Lidingö

Lidingö torsdag 20 februari 2020 v. 08

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

Hela huset brann ner

fredag 9 mars 2018 10:49

RENOVERADES. En villa på Oskarsvägen brann ner i natt. Branden startade vid tretiden i morse och villan blev snart helt övertänd. Kvar står nu bara stålställningarna till renoveringstältet.

Läsarbild.Läsarbild. Endast stålställningar står nu kvar. Det brinner, kontrollerat, i källaren. Räddningstjänsten kommer stanna kvar under dagen. Polisen har spärrat av området.Endast stålställningar står nu kvar. Det brinner, kontrollerat, i källaren. Räddningstjänsten kommer stanna kvar under dagen. Polisen har spärrat av området.

Trevåningshuset, som byggdes för drygt 100 år sedan, höll på att renoveras och var tomt när branden startade. Larmet kom klockan 3.03 till räddningstjänsten, som hade fem stationer på plats. Även polis var på platsen.

Ett tag fanns risk att branden skulle sprida sig till några byggbodar på tomten men det lyckades brandförsvaret förhindra. Ute var det också vindstilla vilket hindrade spridning av elden. Inga personer kom till skada under branden. Orsaken till branden är ännu okänd.

Som en följd av branden spreds sotflagor över delar av Lidingö, så långt som till Sticklinge. Sotet syns som små svarta smutsfläckar och blir tydliga i snön.

Dela Hela huset brann ner

Kommentarer

Eia Almberger 2018-03-09 18:41

Otäck brand

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google