Väder Lidingö

Lidingö lördag 4 juli 2020 v. 27

Senaste kommentaren - Se fler

Sakfel i artikeln om Telefonvillan 17 jun 21:10 om Telefonvillan till salu

I morgon på Lidingö

fredag 23 mars 2018 13:09

Teater i Lidingö stadshus, dinosaurier på biblioteket, isvaksövning i Grönsta och konsthelg över hela ön.

Klockan 13.00 i morgon lördag är det dags för "Gräs" i stadshusets sessionssal. Det blir dans, dockspel och cirkus i en fantasifull föreställning med Claire Parsons Co. och Marionetteatern. Alla, från fyra år och uppåt, är välkomna. Ingen entréavgift och ingen föranmälan.

Claire Parsons Co. är ett prisbelönt danskompani som gör finurlig och elegant scenkonst för barn. Lustfyllda rörelser och fantasifulla iakttagelser av livet gör berättelserna angelägna för publik världen över. Föreställningen är producerad i samarbete med Marionetteatern, Stockholms Stadsteater. Länk.

Samtidigt bjuder biblioteket på en dinosaurielördag där författaren Sarah Sheppard, som står bakom de populärara böckerna "Massor av dinosaurier" och "Varning för köttgänget", berättar. Snart kommer hennes nya bok "Dino Deluxe". Länk.

Och i Grönsta ordnar Friluftsfrämjandet på Lidingö en isvaksövning mellan 10 och 11. Vill du känna hur det känns att ta dig upp ur en isvak under säkra former? Medtag fullständigt ombyte packat vattentätt i en ryggsäck samt isdubbar. Länk.

Konsthelgslänk.

Dela I morgon på Lidingö

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google