Väder Lidingö

Lidingö torsdag 2 juli 2020 v. 27

Senaste kommentaren - Se fler

Sakfel i artikeln om Telefonvillan 17 jun 21:10 om Telefonvillan till salu

Inbrotten fortsätter

måndag 14 oktober 2013 17:03

Inbrotten fortsätter på Lidingö. Polisen uppmanar alla att kontrollera husets skalskydd och att se till att dörrar och fönster är låsta ordentligt även när man är hemma. Här är Lidingöpolisens lista över de senast rapporterade inbrotten:

3 oktober, mellan 07.45 och 22.30. Uddvägen. Fönstret utlyft från villans baksida. Stöld av bl.a. en laptop.

9 oktober, mellan 20.30 och 01.00. Kämpavägen. Någon har öppnat altandörren med ett mejselliknande föremål. Dator och kontanter stulna. Husets ägare hemma.

10 oktober, mellan 00.00 och 06.45. Sporrvägen. Någon har varit inne på bottenvåningen och stulit dator, matsilver och plånbok. Ytterdörren kan eventuellt varit olåst.

7 – 12 oktober. Stenbitsvägen. Någon har tagit sig upp på taket och därifrån brutit upp ett fönster. Allt upp- och nedvänt i fastigheten. Tillgrepp av matsilver och en projektor.

11 oktober, klockan 22.03. Drottvägen. Gärningsmannen har troligen klättrat upp via stupröret till övervåningen och där brutit upp ett fönster. Larmet gick klockan 22.03. Övervåningen genomsökt, okänt vad som saknas.

12 oktober, mellan 15.25 och 16.30. Vitlingvägen. Någon har krossat fönstret till entrédörren. Lådor utdragna och genomsökta. Fortfarande okänt vad som försvunnit.

Dela Inbrotten fortsätter

Kommentarer

Pierre 2013-10-18 14:40

Hej,

Vårt hus i Mosstorp hade inbrott igår 17/10 medan vi var på jobbet. Inbrottstjuvarna bröt sig in via altandörren då huvudentrén var för svårforcerad. Man låste därefter in vår hund (mindre hund) i badrummet och begav sig upp mot övervåningen där våra sovrum är. Väl i sovrummet gick man metodiskt igenom nattduksborden efter smycken och när man tagit allt av värde lämnade man bostaden och stängde igen altandörren.

Anledningen till att jag skriver detta är att jag vill uppmärksamma alla att inte ha värdeföremål (oavsett om det är av affektionsvärde eller monetära värden) i (1) nattduksbordet eller (2) badrummet. Detta är så vitt vi kan se det enda stället tjuvarna varit i och rotat och man har inte brytt sig om datorer eller liknande vid inbrottet.

Avslutningsvis, om någon sett någon eller några runt Svalvägen igår 17/10 mellan kl. 15-19, vänligen kontakta Lidingösidan, via telefon eller e-post. Vi blev av med flera saker som vår lilla familj håller kärt och kan vi återfå några av dessa med er hjälp vore vi så klart väldigt tacksamma.

Mvh,

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google