Väder Lidingö

Lidingö tisdag 13 november 2018 v. 46

Senaste kommentaren - Se fler

Björn hellerstedt 13 nov 20:33 om M+LP+L+KD: Vi ska sänka skatten och förbättra skola, vård och omsorg

Lämna gärna även en julklapp på Högberga gård

fredag 1 december 2017 00:01

TILL BARN SOM KANSKE BLIR UTAN. Från och med idag den 1 december kan alla som vill lämna julklappar på Högberga gård, som delas ut till behövande barn. Julklappsinsamlingen sker i nära samarbete med Lidingö stad, som ser till att julklapparna når de familjer som behöver dem. Julklapparna kan lämnas under granarna i herrgården och i samband med att man lämnar sin klapp bjuds det på kaffe och lussebulle.

I Kinarummet på Högberga gård står en julgran. Foto: Kicki FotografI Kinarummet på Högberga gård står en julgran. Foto: Kicki Fotograf

Redan förra året var Högberga gård uppsamlingsplats för julklappar till barn som annars riskerade att bli utan. Och det blev en stor succé.

- Den som vill bidra köper en julklapp, slår in den och kommer sedan och lämnar den under någon av våra granar. Man kan själv välja vad man vill ge, leksaker eller kläder, men paketet ska ha storleken av en skokartong och på etiketten ska det stå vilken ålder klappen passar och om den är tänkt till en tjej eller kille, säger Högbergas hotelldirektör Tina Dernelid.

- När det är fullt under granarna ser vi till att de hamnar i trygga händer och att tomten lämnar dem hos barnen i tid innan julafton. Det är ett enkelt sätt att ge ett litet bidrag som skänker stor glädje.

Dela Lämna gärna även en julklapp på Högberga gård

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Lidingö stad, Kulturveckan v 46

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser

Annonser från Google