Väder Lidingö

Lidingö tisdag 11 december 2018 v. 50

Senaste kommentaren - Se fler

Evelyn Lewandrowski 11 dec 00:03 om Guld till GT Vikingarna

Lidingöbo vann 10 000 kronor - per dag (!) - under ett helt år

lördag 11 november 2017 23:37

3 650 000 KRONOR. I förmiddags skrapade en man i 45-årsålden, boende på Lidingö, fram tre "Dagsvinstsymboler" på en Triss Premium-lott han köpt för några veckor sedan. Det betyder att han varje dag under ett år får 10 000 skattefria kronor per dag, totalt 3 650 000 kronor, enligt ett pressmeddelande från Svenska Spel.

Foto: Svenska SpelFoto: Svenska Spel

- Jag satt och åt frukost i morse och kom då på att jag hade en lott att skrapa, berättade den minst sagt chockade mannen för Svenska Spels vinnarkommunikatör Magnus Fridell, som på lördagsförmiddagen ringde och gratulerade.

- Det går inte att ta in. Det här är helt livsavgörande och jag har väl inte hajat vad jag har ställt till med, sa vinnaren som önskar vara anonym.

Det var i slutet av september som kampanjlotten Triss Premium lanserades, och sedan dess har fyra personer vunnit den helt unika Dagsvinsten, 10 000 kronor per dag i ett år – totalt 3 650 000 kronor. Från början var det åtta, nu är det bara tre kvar, efter dagens vinst.

Vinnaren från Lidingö har redan börjat fundera på vad han vill använda pengarna till.
– Det vanliga som är halvtråkigt, betala av lånen och resa. Sen drömmer vi om att köpa ett ställe på Öland, en ö som vi älskar. Nu har vi ju faktiskt möjlighet att göra det, liksom att hjälpa vårt barnbarn till en bättre framtid. Han är två och ett halvt år, så det vore fantastiskt att kunna hjälpa honom. Nu ska vi dessutom åka till Djurgårdsbutiken och köpa tröjor, jag har ett stort Djurgårdshjärta.

Vinstlotten köpte mannen på ICA Barkarby.

Triss Premium, som kostar 90 kronor, säljs i butik till och med 1 december och på svenskaspel.se till och med 13 november.

Dela Lidingöbo vann 10 000 kronor - per dag (!) - under ett helt år

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Annonser från Google