Väder Lidingö

Lidingö tisdag 18 februari 2020 v. 08

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

Misa Flamenca i Breviks kyrka

tisdag 13 maj 2008 00:00

Flamencomässa 8 I Breviks kyrka uppfördes “Misa Flamenca” på pingstdagen, en mässa med flamencomusik och -dans och körsång. Annas kör sjöng och allt dirigerades av Anna Skagersten. Det blev en mässa med mycket rytm och stor närvaro. Klicka på “Läs mer” och se fler bilder.

Flamencomässa 8 I Breviks kyrka uppfördes “Misa Flamenca” på pingstdagen, en mässa med flamencomusik och -dans och körsång. Annas kör sjöng och allt dirigerades av Anna Skagersten. Det blev en mässa med mycket rytm och stor närvaro.

Flamencomässa-1 Flamencosångarna (från höger) Pepita Rohde och Thierry Boisdon och musiker som spelade gitarr (Erik Steen), flöjt & sopransaxofon (Johan Alenius, skymd), bas (Bengan Jonasson i bakre raden) och slagverk var mässans “berättare”.

Flamencomässa-2 Annas kör sjöng under ledning av Anna Skagersten.

Flamencomässa-7 Breviks kyrka var fullsatt i den varma majkvällen.

Flamencomässa-4 Flamencodans mellan bänkraderna.

Flamencomässa-3 Mässans musik är skriven av Erik Steen (i mitten), som också spelade gitarr. Johan Alenius (t.h.) har arrangerat musiken. Anna Skagersten håller mikrofonen. Det var andra gången som denna “Misa Flamenca” uppfördes (första gången var 2003) och uppskattningen från publiken var enorm.

Dela Misa Flamenca i Breviks kyrka

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google