Väder Lidingö

Lidingö söndag 3 december 2023 v. 48

Senaste kommentaren - Se fler

Oktoberfest i Centrum

lördag 6 oktober 2018 00:01

BUMPABUMPA. Under fredagseftermiddagen var det dags för den årliga Oktoberfesten i Lidingö centrum. Som vanligt spelade Die Kleine Tyroler Kapelle, kanske med lite mer tryck än vanligt för i och med att tältet på Vasatorget var större så fanns det mer plats för ljud... Delikatessaffären Papilles och Brasserie Jernet stod för mat och dryck. Det var nästan kö klockan 15 när allt började och sedan rullade det på.

Die Kleine Tyroler Kapelle låter som Die Grosse Tyroler Kapelle.Die Kleine Tyroler Kapelle låter som Die Grosse Tyroler Kapelle. Alexander Westerberg från Jernet dansade med i tyrolertonerna medan han serverade dryck. I bakgrund sålde Papilles läckerheter.Alexander Westerberg från Jernet dansade med i tyrolertonerna medan han serverade dryck. I bakgrund sålde Papilles läckerheter. Lidingö Bryggeris synnerligen lokala sortiment fanns till försäljning.Lidingö Bryggeris synnerligen lokala sortiment fanns till försäljning. Tältet inifrån...Tältet inifrån... ... och utifrån.... och utifrån.

Under lördagen är det Loppis i tältet plus mycket annat i Centrum, som invigning av Lidingö museums utställning "Potatis och sill, brännvin därtill", författare i Akademibokhandeln, UNGlördag på biblioteket och "City Horses", en kvinnlig dansgrupp som galopperar från Centrum till Millesgården via Stockholmsvägen och Herserudsvägen och sedan tillbaka. Tider, se Lidingösidans Evenemangskalender.

Dela Oktoberfest i Centrum

Kommentarer

Maud Strandberg 2018-10-06 15:34

Trevligt ordnat som vanligt hoppas det fortsätter.

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google