Väder Lidingö

Lidingö söndag 25 juli 2021 v. 29

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

P-bot när han hjälpte sin sjuka mamma till bilen

torsdag 19 september 2013 21:52

En lidingöbo fick p-bot för att ha stannat sin bil på Mercuriusvägen 31, i Käppalaområdet på Lidingö. Det rådde förbud att stanna. Mannen överklagade parkeringsanmärkningen och hänvisade till att han stannat bilen utanför en tandläkarmottagning för att kunna hjälpa sin rörelsehindrade mamma att ta sig ut till bilen. Hela stoppet tog cirka fyra minuter. Under tiden han hämtade sin mamma hann en p-vakt från Europark skriva en p-bot.

– Det var glashalt på gatan och dessutom hade jag ett handikapptillstånd synligt i framrutan, säger mannen till Lidingösidan. Tingsrätten friade mannen, hovrätten fällde honom efter att polismyndigheten överklagat. Läs om ärendet på Dagens Juridiks sida.

Dela P-bot när han hjälpte sin sjuka mamma till bilen

Kommentarer

tyfg 2013-09-20 11:10

Lotta: Jag har svårt att förstå vilken del du irriterar dig på. Är det att han parkerade där det är förbjudet? Är det för att han fick en p-bot? Att tingrätten friade? Att polisen överklagade? Att hovrätten fällde? Eller är du bara allmänt bitter? Misstänker att det är det sistnämnda för du svamlar bara om irrelevanta saker.

Lotta 2013-09-20 02:13

Ilandsproblem! WTF! Folk svälter ihjäl i världen!!! Tandläkarproblem kan göra otroligt ont men inte vara livsavgörande!Skulle så vara är det käkkirurgen på KS som gäller ! ) Men som alla säger… Han bor på Lidingö …då har man råd! Troligen med en Bil som inte behövs i Lidingö hood :) … och rent allmänt ska man få agera som man vill där det är förbjudet att stanna? Mitt svar är NEJ!…

Lotta 2013-09-20 01:17

Pinsamt att bo på Lidingö när detta ens får fokus! Get real!!! …och då har jag bott här i ca 50 år ! Kommer nog aldrig vänja mig!

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google