Väder Lidingö

Lidingö söndag 25 juli 2021 v. 29

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Trakasserier mot anställda i Lidingö stad

tisdag 17 april 2018 19:09

POLISANMÄLS. Under de senaste månaderna har en person, som tidigare arbetat i Lidingö stad, satt upp lappar med grova anklagelser riktade mot flera medarbetare i staden. Lapparna har satts upp kring stadshuset, i Ropsten och på flera av stadens förskolor.

En av de lappar som satts upp. Detta meddelande har registrerats av staden den 14 februari i år. Överstrykningen av namnet har gjorts av LidingösidanEn av de lappar som satts upp. Detta meddelande har registrerats av staden den 14 februari i år. Överstrykningen av namnet har gjorts av Lidingösidan

Många anställda har också fått obehagliga mejl i sina inkorgar, lappar i hembrevlådan och ovälkomna hembesök. Även medarbetares grannar har fått brev.

- Från stadens sida ser vi allvarligt på det inträffade. Vi accepterar inga trakasserier mot våra medarbetare och gör allt vi kan för att få stopp på det. Därför har vi också polisanmält varje händelse, säger stadens personalchef Cecilia Haslum i ett uttalande på stadens hemsida.

Bakgrunden är att en person, som inte fått sin tidsbegränsade anställning förlängd, nu på olika sätt uttrycker sitt missnöje över beslutet.

Dela Trakasserier mot anställda i Lidingö stad

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google