Väder Lidingö

Lidingö fredag 22 oktober 2021 v. 42

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Vernissage. Lidingösalongen

lördag 5 april 2008 00:08

Liv Due Skulptören Liv Due är en av de konstnärer som ställer ut på Lidingösalongen i Stadshuset. Här är “Tjener for liten kung” i marmor och brons.

I dag invigs den 34:e Lidingösalongen i Lidingö konsthall, vilket är lika med stadshusets entréplan. Föreningen har 30 medlemmar och 26 av dessa är representerade på utställningen.

Liv Due Skulptören Liv Due är en av de konstnärer som ställer ut på Lidingösalongen i Stadshuset. Här är “Tjener for liten kung” i marmor och brons.

I dag invigs den 34:e Lidingösalongen i Lidingö konsthall, vilket är lika med stadshusets entréplan. Föreningen har 30 medlemmar och 26 av dessa är representerade på utställningen. Sune Skote, som var med och bildade föreningen 1956, är fortfarande aktiv.

Det är en bra och spänstig utställning som visar att öns konstnärer är aktiva och ger varandra inspiration att hålla hög klass. Utställningen pågår till den 26 april, måndag – lördag. Tider – se Lidingösidans kalendarium.

Anne-Lie Larsson Ljung Anne-Lie Larsson Ljung har fyra av sina verk med på utställningen.

Lidingösalongen-3.

Wallina Wallina arbetar i en teknik som heter “glacure à froid” som utförs på aluminium. Här är verket “Vår på Baggeby torg 2”.

Caroline Lindberg Caroline Lindberg, ordförande för LidingöKonstnärerna, höll invigningstalet i går, fredag.

Dela Vernissage. Lidingösalongen

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google