Väder Lidingö

Lidingö fredag 7 maj 2021 v. 18

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Äntligen: Lidingöpolitiker startar blogg

söndag 13 september 2015 08:36

För flera år sedan skrev några av Lidingös politiker bloggar, med lite resonemang kring den lokala poltiken på ön och i stockholmsregionen. Paul Lindquist var då mycket aktiv med bloggandet, men har väl nu fullt upp i landstinget. I vilket fall har moderaten Gustaf Drougge (som tidigare hette Gustaf Stenlund) nu startat en blogg om precis det som saknats ett tag: lidingöpolitiken och stockholmsregionen i stort. Gustaf Drougge sitter i kommunfullmäktige och är även kultur- och fritidsnämndens vice ordförande.

Han har inga planer på att konkurrera ut Lidingösidan, säger han, så därför törs Lidingösidan göra lite reklam för den nya bloggen.

- Lidingösidan gör ett fantastiskt jobb med att bevaka det som händer på Lidingö och är på intet sätt en konkurrent. Jag tänker fokusera mer på det politiska arbetet och det man får vara med om när man är med och utvecklar Lidingö, säger Gustaf Drougge.

Ett av hans inlägg handlar om möjligheten att ställa bilen vid infartsparkeringen utan att betala trängselskatt, en möjlighet som nu försvunnit. Här kan man läsa hans blogg.

Finns det några fler som bloggar om Lidingö? Tala gärna om det för Lidingösidans över 2 500 dagliga unika läsare (med drygt 4 500 sidvisningar per dygn). 75 procent av läsarna är under 45 år (enligt Google Analytics), vilket också kanske kan vara intressant att veta.

Dela Äntligen: Lidingöpolitiker startar blogg

Kommentarer

Tosten Engevik 2015-09-13 22:35

Grattis och välkommen till bloggarna. Förutom Paul skrev ju även Helena Bargholtz (FP)en populär blogg under en lång period. Jag hoppas hon inte tystnar. Det är viktigt att några lidingöbor syns utanför ön. Jag hoppas Gustaf kan föra fram en del som är relevant för oss som bor på ön och som bidrar till en positivare syn på oss som bor här.

Kommentera

Fler artiklar från Politik

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google