Väder Lidingö

Lidingö måndag 13 juli 2020 v. 29

Senaste kommentaren - Se fler

Sakfel i artikeln om Telefonvillan 17 jun 21:10 om Telefonvillan till salu

Jessica Sjöstedt (KD) slutar som kommunalråd

fredag 13 juni 2014 09:34

Jessica Sjöstedt (KD) slutar som kommunalråd i augusti.

Jessica Sjöstedt (KD) slutar som kommunalråd i augusti.

Kristdemokraternas kommunalråd på Lidingö, Jessica Sjöstedt, lämnar kommunalrådsposten den 18 augusti för ett nytt jobb i omsorgsföretaget Frösunda. Jessica Sjöstedt meddelade redan i januari att hon skulle lämna politiken, se Lidingösidan 28 januari och att hon därmed inte ställde upp i höstens val. Hon sitter kvar i fullmäktige mandatperioden ut.

Nu börjar hon som sakkunnig inom kvalitetsområdet på omsorgsföretaget Frösunda.

— Kvalitetsfrågorna har haft högsta prioritet i mitt arbete under den här mandatperioden, och jag är därför mycket glad över möjligheten att få fortsätta att arbeta med dessa frågor i min nya roll, säger Jessica Sjöstedt. Frösunda är en av de ledande aktörerna inom omsorg och jag ser verkligen fram emot att utifrån min kunskap och erfarenhet få vara med och bidra i arbetet för en alltmer individualiserad omsorg av hög kvalitet, med kundens behov i centrum.

Dela Jessica Sjöstedt (KD) slutar som kommunalråd

Kommentarer

Thomas Bengtsson (MP) 2014-06-14 00:58

Grattis Frösunda till en bra rekrytering och grattis Jessica till ett nytt spännande uppdrag. Lycka till! Jag instämmer i det som Ulrika skriver. Ditt ledarskap har varit uppskattat bland politiska kollegor på tvärs av partigränser.

Du har klarat en svår utmaning från ett knepigt läge i en mycket viktig verksamhet i alla kommuner. Jag hoppas att dina efterträdare kan uppskatta din insats och fortsätta i samma konstruktiva anda. Kvalitet i omsorgen är och kommer att fortsätta vara en krävande uppgift.

Ulrika Sandell 2014-06-13 23:05

Tråkigt att Jessica slutar. I debatterna genom åren har det varit väldigt tydligt att hon har varit diplomatisk, kunnig och har verkligen hjärtat i frågorna hon jobbar med.

Kommentera

Fler artiklar från Politik

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google