Väder Lidingö

Lidingö tisdag 7 april 2020 v. 15

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

Kent Ivarsson avtackad

lördag 21 november 2015 17:22

Igår var det centerpartisten Kent Ivarssons dag i Lidingö stadshus. Vid en välbesökt avtackningsceremoni i stadshuset fick han lyssna till vänligheter han aldrig varit i närheten av att höra under sitt nästan 50-åriga politikerliv. Politiska motståndare överlämnade presenter, höll tal och och bjöd på skönsång. Men även de som arbetat med honom under alla år i lidingöpolitiken uttryckte sin uppskattning av hans idoga arbete, som nu resulterat i att Centerpartiet på Lidingö är öns näst största parti.

Kommunstyrelsens ordförande Anna Rheyneuclaudes Kihlman (M) gav Kent Ivarsson en ordentlig kram och en vacker blomsterkorg. Sedan fortsatte hyllningarna under ett par timmar.Kommunstyrelsens ordförande Anna Rheyneuclaudes Kihlman (M) gav Kent Ivarsson en ordentlig kram och en vacker blomsterkorg. Sedan fortsatte hyllningarna under ett par timmar.

Den sista augusti i år slutade han som gruppledare för partiet. Under de två föregående mandatperioderna har han som oppositionsråd varit en flitig debattör både i kommunfullmäktige och på debattsidor. Nu lämnar han lokalpolitiken på ön men är fortfarande kvar i landstinget.

En glad och lycklig Kent Ivarsson.En glad och lycklig Kent Ivarsson.

Dela Kent Ivarsson avtackad

Kommentarer

Kent Ivarsson 2015-11-27 09:07

Tack Staffan! Jag tycker det samma! Jag uppskattar verkligen att samarbeta med dig även om vi hade olika åsikter ibland! Du är en gedigen och bra person!

Staffan Anderberg 2015-11-21 18:26

Jag skrev på kortet på min presentflaska: Det har varit roligt att arbeta med dig Kent, och även mot, under många år. Det fina med politik är att man kan skilja på åsikter och person.

Kommentera

Fler artiklar från Politik

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google