Väder Lidingö

Lidingö torsdag 2 april 2020 v. 14

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

Rune Nordström, FP, lämnar politiken

onsdag 22 januari 2014 10:50

Rune Nordström, vid invigningen av Torsviks nya förskola 2012.

Rune Nordström, vid invigningen av Torsviks nya förskola 2012.

Rune Nordström, som under ett år ersatte barnlediga Minna Klintz som kommunalråd och ordförande i utbildningsnämnden, lämnar nu politiken.
– Jag har bestämt mig för att lämna mina politiska uppdrag inom Lidingö stad. Bakgrunden är att jag inte får min tid att räcka till och jag måste i det skede som mitt företag befinner sig i prioritera Nowa Kommunikation, skriver han i ett brev till sina partikamrater.

Vid det provval som Folkpartiet på Lidingö nyligen höll kom Rune Nordström bland de fyra främsta kandidaterna. Trots det tänker han inte kandidera till kommunfullmäktige för den kommande valperioden. Istället lämnar han alla sina uppdrag i kommunstyrelsen, bostadsutskottet, näringslivskommittén och kommunfullmäktige från den 1 mars 2014.

Sedan 2006 har han haft uppdrag i kommunstyrelsen, utbildningsnämnden, kommunfullmäktige, bostadsutskottet och näringslivskommittén. Under några år var han även ordförande i den lokala Folkpartiföreningen och under 2010 var han partiets valledare på Lidingö.

Nu ska han ägna tiden åt sitt företag Nowa Kommunikation. Bolaget har vuxit från ett enmansbolag till ett etablerat företag inom kommunikationsbranschen med ett 25-tal konsulter och kontor i fem städer.

Dela Rune Nordström, FP, lämnar politiken

Kommentera

Fler artiklar från Politik

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google