Väder Lidingö

Lidingö söndag 5 juli 2020 v. 27

Senaste kommentaren - Se fler

Sakfel i artikeln om Telefonvillan 17 jun 21:10 om Telefonvillan till salu

SD: Rättigheter, skyldigheter och ansvar

fredag 1 september 2017 10:45

"Sluta klaga på polisen och hjälp dem i stället att få sitt arbete värderat i form av anständiga löner och bättre arbetsförhållanden". Lidingö har möjlighet att bli Sveriges bästa kommun att bo i men då måste vi alla hjälpas åt att visa andra både hänsyn och respekt, skriver Sverigedemokraternas fullmäktigerepresentant Iréne Borgenvik i detta inlägg.

Jag vill vädja till Lidingös invånare och besökare. Vi har en fantastisk kommun med stora möjligheter, till och med möjligheten att bli Sveriges bästa kommun att bo i. Men, då måste vi alla hjälpas åt. Visa hänsyn och respekt och lära barnen detsamma. Förklara för barnen och andra som inte förstår att välfärden är beroende av skatteintäkter och att folk arbetar.

Tyvärr sjukskriver sig många idag när de inte får sin nattsömn, på grund av fester med hög musik natt efter natt, mopeder eller andra högljudda fordon som kör fram och tillbaka ända till sena nätter. Förklara för era barn vad det innebär att begå en kriminell handling, även om ni eller de tycker den är obetydlig, men konsekvenserna kan bli ödesdigra när de vill studera utomlands, söka jobb, ta körkort eller behöver utdrag ur belastningsregistret av annan anledning. Vi måste bli bättre på att lära ut att rättigheter också innebär skyldigheter och ansvar.

Tack alla som visar civilkurage och ärlighet och hjälper polisen att kämpa för ett tryggt samhälle. Sluta klaga på polisen och hjälp dem i stället att få sitt arbete värderat i form av anständiga löner och bättre arbetsförhållanden. Vi måste göra det attraktivt att leva i en hederlig gemenskap.

Iréne Borgenvik
Sverigedemokraterna Lidingö

Dela SD: Rättigheter, skyldigheter och ansvar

Kommentera

Fler artiklar från Politik

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google