Väder Lidingö

Lidingö lördag 1 april 2023 v. 13

Senaste kommentaren - Se fler

Stadshuset byggs om

tisdag 28 februari 2017 00:01

BYGGSTART. Nu har ombyggnaden av Lidingö stadshus börjat. Samlingsrummen Storholmen och Fjäderholmarna i entréplanet plus Wallenbergsrummet är nu ett minne blott i och med att en vägg redan byggts på entréns högra sida, sett från ytterdörrarna. Inom en nära framtid kommer även ett sammanträdesrum byggas på den vänstra sidan. Besöksstolarnas yta ska byggas in, så stolarna har flyttats närmare receptionsdisken. Trappan till undervåningen är kvar. Hösten 2018 påbörjas byggandet av biblioteket som kommer ha en bred trappa till nedervåningen. Hösten 2019 räknar man med att allt ska vara klart och då ska det också finnas en restaurang i gatuplan i mitthuset.

Se mer om ombyggnaden på denna länk från den 30 januari i år.

Stadshusets entré till höger och den nya inbyggnaden.Stadshusets entré till höger och den nya inbyggnaden. Skiss som visar hur det kommer se ut fram till september 2018. Klicka på bilden för att förstora.Skiss som visar hur det kommer se ut fram till september 2018. Klicka på bilden för att förstora. Tidsaxel som visar hur bygget är planerat att fortskrida. Klicka på bilden för större bild.Tidsaxel som visar hur bygget är planerat att fortskrida. Klicka på bilden för större bild.

Dela Stadshuset byggs om

Kommentarer

Björn Hellerstedt 2017-03-07 07:02

Varför inte bygga ett vettigt badhus för hälften av pengarna. Inte så många medborgare som får njuta av lyxrenoverade lokaler i stadshuset. Style Nordkorea?

Kommentera

Fler artiklar från Politik

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google