Väder Lidingö

Lidingö lördag 1 april 2023 v. 13

Senaste kommentaren - Se fler

Inflyttning i Körsbärsträdet

fredag 1 mars 2013 00:01

Annti Ahonen, förvaltare på Fastighets AB Tornet, framför några av de nya lägenheter i Brevik som idag kommer att få hyresgäster.

Annti Ahonen, förvaltare på Fastighets AB Tornet, framför några av de nya lägenheter i Brevik som idag kommer att få hyresgäster.

Bostäder. I dag, den 1 mars, flyttar fjorton av hyresgästerna in i de nybyggda husen i kvarteret Körsbärsträdet i Brevik. I de sex husen finns sammanlagt 44 lägenheter som alla förmedlats via Stockholms stads bostadsförmedling.
– Det har inte varit någon svårighet alls att få dem uthyrda, säger förvaltare Antti Ahonen på Fastighets AB Tornet, som äger husen. En del av hyresgästerna har bott på Lidingö, men de flesta kommer från Stockholm.

Det är i de första tre husen som inflyttningen nu sker. Om en månad kommer de övriga 30 hyresgästerna. Lägenheterna är två- och trerummare på mellan 55 och 67 kvadratmeter och ligger dels i markplan, dels en trappa upp. PEAB har byggt husen.

Lidingösidan har följt ärendet sedan beslutet togs att bygga husen på ett tidigare skogsområde, mellan Gåshagaleden och Lidingöbanan, se Lidingösidan 19 oktober 2011. Läs gärna kommentarerna som beslutet gav upphov till.

Dela Inflyttning i Körsbärsträdet

Kommentera

Fler artiklar från Stadsplanering

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google