Väder Lidingö

Lidingö fredag 29 september 2023 v. 39

Senaste kommentaren - Se fler

John Mattson AB köper 146 hyresrättslägenheter i Dalénumområdet

fredag 21 december 2012 18:37

De 146 lägenheterna ligger i mitten av Dalénumområdet, nedanför den stora kontorsbyggnaden där bl.a. AGA:s huvudkontor ligger. Illustration: HMXWarkitekter

De 146 lägenheterna ligger i mitten av Dalénumområdet, nedanför den stora kontorsbyggnaden där bl.a. AGA:s huvudkontor ligger. Illustration: HMXWarkitekter

JM, som bygger de cirka 1000 nya bostäderna i Dalénumområdet på Lidingö, har idag sålt 146 av de 220 hyresrättslägenheterna i området. Köpare är John Mattson Fastighets AB, med huvudkontor i Larsberg. Köpesumman ligger på cirka 350 miljoner kronor. JM bygger de 146 lägenheterna och produktionsstart beräknas till tredje kvartalet 2013. Tillträde sker när projektet är färdigställt, planerat till hösten 2015.

De 146 lägenheterna ligger mitt i området, nedanför kontorsfastigheterna som bl.a. inrymmer AGA:s huvudkontor.

– Vi är glada att kunna utöka vårt fastighetsbestånd på Lidingö med nybyggda hyresrätter. Dalénum gränsar till Larsberg där vi har merparten av våra fastigheter. Att det är JM som bygger hyresrätterna borgar för en kvalitetsnivå som passar i vårt långsiktiga fastighetsägande, säger Siv Malmgren, vd i John Mattson Fastighets AB.

– Vi är mycket glada över denna satsning på JM:s hyresrättsproduktion och speciellt glada över samarbetet med John Mattson Fastighets AB och dess ägare som JM historiskt har en anknytning till, säger Per-Arne Jonsson, chef JM Hyresbostäder.

Dela John Mattson AB köper 146 hyresrättslägenheter i Dalénumområdet

Kommentera

Fler artiklar från Stadsplanering

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google