Väder Lidingö

Lidingö söndag 14 juli 2024 v. 28

Senaste kommentaren - Se fler

Samrådsmöte om Lilla Lidingöbron

onsdag 19 november 2014 22:59

Igår hölls ett samrådsmöte om Lilla Lidingöbron, som ska ersätta Gamla Lidingöbron år 2020, om allt gå enligt planerna. Ett 30-tal intresserade hade kommit till stadshuset för att informera sig och diskutera med handläggarna, som fanns vid olika "stationer" som Buller, Transporter, Projektet osv. Efter en stund gavs en samlad beskrivning av projektet och sedan följde en frågestund. För alla som inte kunde komma finns hela samrådsunderlaget tillgängligt på Lidingö stads hemsida. Klicka här för att komma till sidan. Samrådet pågår fram till den 4 december.

Information om hur den nya bron ska byggas, och om hur den gamla ska rivas.Information om hur den nya bron ska byggas, och om hur den gamla ska rivas. Handläggarna svarade på frågor om sina specialområden.Handläggarna svarade på frågor om sina specialområden. Carl Carstenius informerade om etableringsytorna som behövs när bron byggs.Carl Carstenius informerade om etableringsytorna som behövs när bron byggs. Möjliga etableringsytor under byggnationstiden. Se sidan 16 i samrådshandlingen.Möjliga etableringsytor under byggnationstiden. Se sidan 16 i samrådshandlingen. En skiss på hur både Akvatiska och en etableringsyta kan rymmas vid Islinge hamnväg. Illustration: TyrénsEn skiss på hur både Akvatiska och en etableringsyta kan rymmas vid Islinge hamnväg. Illustration: Tyréns Tids- och tillståndsprocessen.Tids- och tillståndsprocessen. Göran Tegnér, FP, nye projektledaren för bron (från årsskiftet) Jan Werner och Jan-Erik Nowacki, FP var naturligtvis på plats.Göran Tegnér, FP, nye projektledaren för bron (från årsskiftet) Jan Werner och Jan-Erik Nowacki, FP var naturligtvis på plats.

Dela Samrådsmöte om Lilla Lidingöbron

Kommentarer

Anders Wennberg 2014-11-21 03:23

Det blir intressant att se om tjänstemännen och de styrande politikerna Paul och Anna återigen kommer att klassa ur deras synpunkt "felaktiga åsikter" som "ej yttrat sig", eller om de har lär sig av missen från förra samrådet.

Kommentera

Fler artiklar från Stadsplanering

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google