Väder Lidingö

Lidingö måndag 15 april 2024 v. 16

Senaste kommentaren - Se fler

Äntligen en vinst för LSK:s handbollsherrar

torsdag 26 januari 2017 12:49

25-16. Vardagsmatcher brukar inte bjuda på något större skönspel och det gjorde inte heller gårdagskvällens match mot Djurgården i Eriksdalshallen. Mycket tekniska fel från båda lagen och missade klara målchanser/straffar. Inramningen runt matchen var ju inte heller nåt att glädjas åt. LSK hade fler i publiken (som totalt var 75 åskådare) än Djurgården, ingen speaker, inget pris till matchens lirare. Det vore önskvärt att fler lag satsar lite på sina hemmaarrangemang. Här skulle jag vilja påstå att Lidingö ligger i topp – i alla fall i den här serien.

LSK startade i alla fall med ett bra spel framåt och efter cirka en kvart var matchen i praktiken avgjord, ledning med 10-3. I halvlek var ledningen 17-10. Den andra halvleken vill man helst glömma, men LSK:s målvakt Viktor Ramirez höll nollan i nästan 12 minuter och spelade stabilt resten av matchen. Kul att se att Henning Blomstrand är tillbaka efter lite skadeproblem och vi fick även se comeback av Simon Eriksson som varit borta p.g.a. skada i ett år. Tyvärr har LSK ett par andra spelare skadade, men troligen är de tillbaka till nästa match.

LSK vann matchen med 25-16 och ligger fyra i tabellen. Bästa målskytt David Rimbe 6 st, följd av Isak Petrén 5 st. Nu väntar en spelledig helg och därefter är det borta match mot Sundsvall.

Nästa hemmamatch är den 11 februari klockan 13 mot Swithiod och då spelar även damlaget mot OV Helsingborg klockan 15. Men innan dess ska klubbens A-flickor spela SM steg 3, den 4-5/2 i Gångsätrahallen. Matchstart klockan 14:30.

Text: Mia Kåberg Petersson

Dela Äntligen en vinst för LSK:s handbollsherrar

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google