Väder Lidingö

Lidingö söndag 14 juli 2024 v. 28

Senaste kommentaren - Se fler

Bortaförlust mot Ekerö/Skå

onsdag 17 oktober 2018 22:27

ISHOCKEY. Vid en jämn bortamatch igår i Vikingahallen i Skå på Ekerö, förlorade Lidingö Vikings matchen redan i första perioden mot Ekerö/Skå. Resultatet blev 3-2 till Ekerö, 2-0, 0-1, 1-1, skott 38-37.

En anledning till förlusten var att Lidingö tilldömdes fem utvisningar i den första perioden och det är ju en gammal sanning att i det båset vinner man inga matcher. Ekerö gjorde ju också båda sina mål i perioden i spel 5 mot 4. Domaren – enligt uppgift – lite petig, men i stort sätt lika för båda lagen.

Lidingös mål var inga ”stänkare”. Lidingös första mål (21:40) gjorde Henrik Blomqvist som frispelad av Frank Holmström, tursamt såg pucken glida i mål. Lidingös andra kom vid 58:31, inpetad av Jacob von Sydow på en retur. Ass Frank Holmström och Fredrik Klasenius. Ekerö hade då gjort 3-1 bara 23 sekunder in i tredje perioden.

Jag såg inte matchen själv, men åsyna vittnen berättar att det inte var någon stor match. Avstår att ge några rosor av ovan nämnda skäl.

På fredag 19 oktober är det en ny svår match i Childhoodhallen klockan 19.00 då en av seriefavoriterna – SPAIF – står för motståndet. Lidingö har nu tre vinster och två förluster.

Text: Lasse Kinch

Dela Bortaförlust mot Ekerö/Skå

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google