Väder Lidingö

Lidingö onsdag 21 februari 2024 v. 08

Senaste kommentaren - Se fler

En seger utan att glänsa

tisdag 9 oktober 2018 23:16

ISHOCKEY. Trots ett bastant spelövertag för Lidingö Vikings mot Solna SK vid kvällens match i Childhoodhallen blev det bara en seger med 2-0 (0-0), (1-0), (1-0), skott 44-20! Visst gjorde Solnas målvakt en bra match och hans medspelare agerade bra i egen zon, men skjuter man 44 skott ska det bli mer än två mål. När det dessutom blir spel 5 mot 4 i sex raka minuter (nästan) så ska det också bli mål!

Men visst fanns det ljusglimtar. T.ex. Henrik Grönlunds mål fram till 2-0! Ett solomål av yppersta klass. ”Grönis” dribblade av näst intill hela Solnalaget och satte pucken elegant i mål. Tror den fåtaliga publiken tyckte det var värt att komma och titta på matchen tack vare det målet. SUPER!!!

Efter en något så när jämn första period så tog Lidingö ledningen efter 32:34 när Victor Frykfeldt premiärmålade i A-laget. Målet kom i det andra skottförsöket efter ass från Alexander Redtzer och Erik Friberg. Henrik Grönlunds solomål kom efter 56:06.

Solna hade inte många målchanser så Gustaf Ericson hade en lugn afton i målet.

Går inte annat än att hylla kvällens backar i Lidingö. Inte bara för att de gjorde båda målen utan också för ett stabilt spel. En extra blomma till Victor Frykfeldt som gjorde sin bästa match i A-laget. Födelsedagsbarnet (24 år) Patric Thomasson stabil. ”Grönis” och Jacob von Sydow gör ett (som vanligt) bra jobb. Wiking Westlund och Alexander Redtzer växer mer och mer in i spelet.

På fredag väntar en svårt bortamatch i Gnesta mot serieledarna Gnesta IK, och på söndag är det hemmamatch mot Kista HC.

I oredan, finn enkelheten. I disharmonin, finn harmonin.
Mitt i svårigheterna – finns möjligheterna!

Text: Lasse Kinch

Dela En seger utan att glänsa

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google