Väder Lidingö

Lidingö tisdag 31 januari 2023 v. 05

Senaste kommentaren - Se fler

Friidrottsmedaljer på ISM

torsdag 22 februari 2018 10:36

GULD OCH BRONS. På Friidrotts-ISM för seniorer som i helgen genomfördes i hypermoderna Gavlehovshallen i Gävle, blev det återigen stora framgångar för IFK Lidingö.

Anna Silvander, guld på 1500 m. Foto: Rafael AskrosAnna Silvander, guld på 1500 m. Foto: Rafael Askros Sofia Öberg, brons på 800 m. Foto: Rafael AskrosSofia Öberg, brons på 800 m. Foto: Rafael Askros

Anna Silvander kom hem från England, där hon bor för tillfället. Hon satsade på att köra både 800 och 1500 meter. Det blev en ganska enkel seger på 1500 meter. På 800 meter, som gick en halvtimme senare, hade hon sällskap av klubbkompisen Sofia Öberg som gjorde ett starkt lopp och var med och slogs om de ädlare medaljerna och till slut tog en bronsmedalj. För Anna blev det en fjärdeplats i detta rekordsnabba 800-meterslopp. Båda sprang på fina årsbästatider.

Andreas Otterling, guld i längd. Foto: Rafael AskrosAndreas Otterling, guld i längd. Foto: Rafael Askros

Guldet i längdhopp var inte klart förrän sista hoppet, där Tobias Montler från MAI inte nådde Andreas Otterlings 7,77. Ett efterlängtat guld, då han inte sedan 2011 deltagit vid ett inomhus-SM och nu blev det att kliva högst upp.

Läs mer på friidrottens webbsida.

Dela Friidrottsmedaljer på ISM

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google