Väder Lidingö

Lidingö måndag 27 maj 2024 v. 22

Senaste kommentaren - Se fler

I morgon: Fotbollens dag

fredag 7 september 2018 13:11

ÖVER FEM TIMMARS FOTBOLL. I morgon fylls Lidingövallen av massor med fotbollsspelare, främst flickor och pojkar födda mellan 2007 och 2011. För 35:e året firar IFK Lidingö Fotboll den runda kulans betydelse för, i stort sett, alla. I år blir det också många rosa tröjor på spelarna, för klubbens arbete mot cancer, "Matchen mot cancer" är ledtråden. Alla lidingöbor, och även andra, är välkomna till den stora festen.

Fotbollens Dag startar med den stora inmarschen klockan 09.30 för alla kvarterslag, ledare och spelare. Sedan blir det matcher på elva olika planer fram till klockan 15.00. Förutom fotboll blir det god mat från öns restauranger, lekar för barnen, lotteri, bolljonglörer och skobytartält. Dessutom kan man spela smålagsspel, öva prickskytte med boll och vinna på lotteriet. Brandkåren brukar komma på besök, samt Rädda barnen och andra organisationer på ön. I år är det valår och öns partier är på plats i klubbens företagsby.

Det blir en ”favorit i repris”. Klubbens lyckade skobytesförsäljning, De som har urväxta fotbollsskor kan låta klubben sälja dem, för 100 kronor. Förtjänsten går till ”Matchen mot cancer ”.

Dela I morgon: Fotbollens dag

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google