Väder Lidingö

Lidingö torsdag 24 september 2020 v. 39

Senaste kommentaren - Se fler

Paul Matell 12 sep 10:01 om Norska skidkungar satsar på Hälsans ö

IFK Lidingö Fotboll: Alla är välkomna

tisdag 8 mars 2016 15:36

INTEGRATION. Att fotboll alltid varit ett sätt att integrera människor är väl känt. IFK Lidingö har under åren arbetat mycket med att vara en välkomnande klubb. Nu skruvar man upp tempot genom att starta ett nytt projekt. Från och med nästa tisdag börjar man med "drop-in"-träning på Högsätra BP från klockan 15.30. Ett par tränare från klubben är där och några spelare. Alla som är nya svenskar är välkomna, oavsett om de är ensamkommande eller med familj.

Magnus Pålsson, IFK Lidingö Fotbolls ansvarige för integrationsarbetet. Foto: Magnus ErikssonMagnus Pålsson, IFK Lidingö Fotbolls ansvarige för integrationsarbetet. Foto: Magnus Eriksson

- Vi kommer att rulla på med dessa träningar varje tisdag, med undantag för de tisdagar då det är lov från skolan, säger Magnus Pålsson, som sedan i höstas är anställd av klubben för att dels vara ansvarig för klubbens 5-mannalag, dels för integrationsarbetet.

Magnus Pålsson har nu startat två parallella integrationsprojekt där ett av dem görs tillsammans med flera andra föreningar på Lidingö, och ett som IFK Lidingö FK står för själva.

Läs mer på IFK Lidingö FK:s sida, på denna länk.

Dela IFK Lidingö Fotboll: Alla är välkomna

Kommentarer

Cecilia Eriksson 2016-03-11 20:53

Bra och snabbt jobbat IFK Lidingö! Helt i linje med RF:s satsning på idrott och integration.

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

{$sa->title}

Annonser från Google