Väder Lidingö

Lidingö söndag 5 april 2020 v. 14

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

IFK Lidingös åkare klara för Stockholm cupfinal

tisdag 12 mars 2013 21:53

IFK Lidingös konståkare lyckades åka till sig ytterligare tre finalplatser till Stockholm cupfinalen, då Isidor, den sista deltävlingen i Stockholm cup, hölls i Sollentuna i helgen.

Amanda Stålnacke blev sexa i klassen Ung 13 B och säkrade därmed en finalplats. Moa Sellergren fick en biljett genom att bli femma i Minior A och Sophie Gullfeldt ordnade sin via en sammanlagd niondeplats i klassen Junior B1. I samma klass gjorde även Maja Sellergren en bra tävling, var femma i friåkningen och slutade totalt åtta. Charlotte Andersson som redan var kvalificerad till final kom på tionde plats i Ung 15 B2 och Selma Arlbrandt, även hon finalklar, blev sexa i klassen Ung 13A.

I och med den sista deltävlingen har alla IFK Lidingös A och B- åkare som haft möjlighet att tävla tagit sig till Stockholm cupfinal som hålls i Solna helgen 16-17 mars. Klubben deltar där med sex åkare. Ytterligare sex åkare deltar i finalen för C-åkare i Enebyberg samma helg medan A-åkarna väljer att tävla i Västerås. Det blir en stor och spännande tävlingshelg och avslutning på tävlingssäsongen.

Text: Lena Hyttsten

Dela IFK Lidingös åkare klara för Stockholm cupfinal

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

{$sa->title}

Annonser från Google