Väder Lidingö

Lidingö onsdag 12 augusti 2020 v. 33

Senaste kommentaren - Se fler

Anna Pellnäs 20 jul 14:53 om "Slottet" på Storholmen kan komma att rivas

Konståkning: Andraplats i Viggbyholm, fin debut i Linköping

söndag 13 januari 2013 22:24

IFK Lidingö konståkningsklubbs medlemmar deltog vid två av helgens tävlingar. I Viggbyholm kom Agnes Månsson på andra plats i “Vigganskäret”, och när “LKF-trofén” avgjordes i Linköping tog A-klassdebuterande Hanna Steinertz en fin fjärdeplats.

IFK Lidingö konståkningsklubb skickade sex åkare till stjärntävlingen “Vigganskäret”, som avgjordes i helgen. Alla sex åkarna deltog i minior C-klasserna. Bäst gick det för Agnes Månsson i minior C4, som fick kliva upp på pallen som tvåa. Det var den tredje pallplaceringen för Agnes den här säsongen.

I samma klass kom Solveig Ludwigs och Kevin Kirian på delad sjätteplats. I minior C3 tävlade Siri Klefbom Ridderstråle och Julia Westerberg. Siri blev sexa och Julia kom på sjundeplats. Isabelle Ringström som åkte i minior C2 blev sjua. Arrangör var Viggbyholms konståkningsklubb.

Vid helgens konståkningstävingLKF-trofén i Linköping” gjorde Lidingös Hanna Steinertz debut i A-klassen Ung 15 A. Efter det korta programmet låg hon på tredje plats och efter en femteplats i den fria åkningen slutade Hanna på en sammanlagd fjärdeplats.

LKF-trofén är landets största nationella konståkningstävling med 260 deltagande åkare från stjärnklasserna till yttersta eliten.

Text: Annika Gattberg och Lena Hyttsten

Dela Konståkning: Andraplats i Viggbyholm, fin debut i Linköping

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

{$sa->title}

Annonser från Google