Väder Lidingö

Lidingö söndag 27 september 2020 v. 39

Senaste kommentaren - Se fler

Paul Matell 12 sep 10:01 om Norska skidkungar satsar på Hälsans ö

Lidingö deltog i Europas största basketturnering

onsdag 16 maj 2018 21:06

100 SPELARE FRÅN LIDINGÖ. Lidingö Basket deltog under Kristhimmelsfärdshelgen 12 lag med över 100 spelare och ledare i Europas största basketturnering, Basketfestivalen i Göteborg. Även om det inte blev någon finalplats i år (Herrjuniorerna, P98/99, var i final förra året) så blev det många spännande och framförallt roliga matcher och upplevelser. F03 avslutade turneringen med en nervkittlande semifinal med hela klubben som hejarklack när de kämpade hårt mot Mälarbasket.

Harald Sunnerdahl sätter en av herrjuniorernas sammanlagt 37 (!) tre-poängare under Basketfestivalen i matchen mot Tureberg. Foto: Stefan AntonssonHarald Sunnerdahl sätter en av herrjuniorernas sammanlagt 37 (!) tre-poängare under Basketfestivalen i matchen mot Tureberg. Foto: Stefan Antonsson

Till den kommande helgen blir det fler spännande matcher, hela tre lag är framme i semifinal i Lions cup, en säsongsavslutande turnering som pågått sedan mars. F03 och F02 spelar efter varandra i Skärholmshallen, klockan 10.30 och 12.15 på lördag, och strax därefter är det herrjuniorerna (P99/00) som spelar klockan 14.15 i Vällingby. Om alla tre lagen går till final blir det rekord för Lidingö Basket (P00 och P99 spelade båda final 2015).

Vi håller tummarna och ser fram emot finalerna på söndagen i nybyggda Fleminghallen i Huddinge.

Text: Anna Malmstedt

Dela Lidingö deltog i Europas största basketturnering

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

{$sa->title}

Annonser från Google