Väder Lidingö

Lidingö fredag 19 april 2024 v. 16

Senaste kommentaren - Se fler

Lidingöloppet fulltecknat

torsdag 8 augusti 2013 18:08

Lidingöloppet är en upplevelse inte bara för löparna utan även för publiken runt hela banan. 20 000 löpare som får hela marken att gunga. Det kan vara värt en applåd.

Lidingöloppet är en upplevelse inte bara för löparna utan även för publiken runt hela banan. 20 000 löpare som får hela marken att gunga. Det kan vara värt en applåd.

Lidingöloppet, världens största terränglopp som i år äger rum helgen 27-29 september, har nu stängt anmälan för 30 kilometersloppet. 20 000 löpare är anmälda och det är tredje året i rad som stängningen sker just den 8 augusti.

– Tillströmningen av anmälningar till 30-kilometersloppet har varit positiv under hela året och nu är vi tvungna att stänga för att säkerställa den kvalitet och löparglädje som vi är kända för, säger Tomas Hoszek, generalsekreterare för Lidingöloppet, som i år genomförs för 49:e gången.

20 000 är anmälda till 30 kilometersloppet. Under hela Lidingöloppshelgen förväntas fler än 45 000 löpare att delta, eftersom det fortfarande strömmar in anmälningar till den populära 15-kilometersklassen och Lidingö Tjejlopp över 10 kilometer. Dessutom finns det fortfarande platser kvar till Lilla Lidingöloppet, som är Sveriges största barnlopp och inte minst till stafetten som erbjuder företag och kompisgäng att tävla tillsammans mot andra lag.

– Det är roligt att intresset för löpning är fortsatt stort från hela landet, säger Tomas Hoszek. Vi skall göra allt för att årets tävlingar ska bli en total upplevelse för både löpare och besökare.

Dela Lidingöloppet fulltecknat

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google