Väder Lidingö

Lidingö onsdag 19 februari 2020 v. 08

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

Lidingös juniorer vann bortamatchen hemma

tisdag 28 mars 2017 06:32

BASKET. KFUM Lidingö Baskets herrjuniorer spelade i lördags sin sista seriematch i U19 division 1. Det blev en härlig revansch mot Eskilstuna som man förlorade knappt mot i SM. En riktig laginsats bäddade för vinst med 78-53 och därmed en andraplats i högsta juniorserien. Siffrorna på matchtavlan i Hersbyhallen är omkastade eftersom Eskilstuna spelade som hemmalag.

Ljusklädda Lidingö vann, men siffrorna på matchtavlan i Hersbyhallen är omkastade eftersom Eskilstuna spelade som hemmalag. Foto: Anna MalmstedtLjusklädda Lidingö vann, men siffrorna på matchtavlan i Hersbyhallen är omkastade eftersom Eskilstuna spelade som hemmalag. Foto: Anna Malmstedt

Även klubbens motionslag på damsidan, Lidingö Cows, avslutade en framgångsrik säsong med en andraplats i serien. Ett av klubbens ungdomslag, P01, spelade sin absolut bästa match för året när man i sista seriematchen tog emot Djursholm hemma i Hersbyhallen. En strålande kämpainsats av alla killarna räckte nästan hela vägen. Det blev en hedrande förlust med 63-65 efter bland annat hela 35 poäng av Lidingös Ola Göransson.

Klubbens herr- och damlag hade varsin match på söndagen, damerna i det lite vintrigare Luleå och herrarna spelade i vårvärmen hemma på ön. Damerna fick det tufft med tidig morgonmatch och förlorade med 42-64. Herrarna hade det också tufft inledningsvis mot Uppsala men spelade upp sig ju längre matchen led. Fint anfallsspel av bland andra junioren Martin Lindström, flera trepoängare av Jocke Metz och härliga matchdunkar av Felix Magnusson gjorde att Lidingös herrar nu kan se fram emot att avsluta serien på en välförtjänt tredjeplats. Sista matchen spelas hemma i morgon onsdag mot Spånga klockan 20.00.

Text: Anna Malmstedt

Dela Lidingös juniorer vann bortamatchen hemma

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

{$sa->title}

Annonser från Google