Väder Lidingö

Lidingö fredag 19 april 2024 v. 16

Senaste kommentaren - Se fler

Lidingövallen laddar

onsdag 25 mars 2015 11:59

På lördag kommer en alldeles speciell match att spelas på Vallens konstgräsplan. Djurgårdens IF möter det finska laget KUPS som en genrepsmatch inför den kommande Allsvenskan. För att möta anstormningen av Djurgårdssupporters, det brukar komma ett 1000-tal till motsvarande matcher, har IFK Lidingö FK låtit bygga upp en extra läktare som ska kunna ta omkring 200 personer. Matchen börjar klockan 13.30.

Den extra läktaren står nu och väntar på Djurgårdens supportrar.Den extra läktaren står nu och väntar på Djurgårdens supportrar.

För första gången på länge blir det också entréavgift. 50 kronor upp till 15 år, 100 upp till 100 år. Kontant betalning. Café Vallen kommer denna dag att ha flera försäljningsställen för både grillade korvar, läsk, kaffe och mackor. Även där är det kontant som gäller.

När denna generalrepsmatch är slut och alla pustat ut, kommer IFK Lidingö FK:s herrar att spela en match mot Spånga IS, klockan 16.00.

Rekommendationen till alla som kommer till den första matchen är att åka kommunalt. Följande möjligheter finns från Ropsten till Lidingövallen:
203 mot Larsberg via Näset
204 mot Elfvik via centrum
211 mot Bosön
212 mot Björnbo

Dela Lidingövallen laddar

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google