Väder Lidingö

Lidingö söndag 7 juni 2020 v. 23

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

Morgondagens stjärnor spelar redan idag

onsdag 18 februari 2015 00:01

Tennis. Just nu pågår en stor internationell juniortennisturnering på ön, Tennis Europe Lidingö 2015. Arrangör är Lidingö Tennisklubb och alla flickor och pojkar som spelar är 14 år. Tävlingen startade med registrering i lördags och under söndagen drog kvalificeringsmatcherna igång. Nu tävlar 32 flickor och 32 pojkar om segern i både singel och dubbel på banorna i Lidingö tennishall.

Några av de unga blivande svenska stjärnorna fotograferade i Lidingö tennishall. Foto: Jessica AlbrektsonNågra av de unga blivande svenska stjärnorna fotograferade i Lidingö tennishall. Foto: Jessica Albrektson Matchspel i Lidingö tennisklubb. Foto: Jessica AlbrektsonMatchspel i Lidingö tennisklubb. Foto: Jessica Albrektson

Hela tävlingen, Tennis Europe International Junior Tour, avslutas på lördag den 21 februari. Det här är tredje året i rad som landets näst största tennisklubb, Lidingö TK med över 2000 medlemmar, arrangerar denna tävling.

Tennis Europe består av 49 europeiska medlemsländer och är den största regionala sammanslutningen inom Internationella Tennisförbundet, ITF. Tennis Europe är baserat i Basel, Schweiz, och arrangerar bl.a. ett antal tävlingar och evenemang oberoende av ITF, till exempel europeiska Tennis Championships.

Alla som vill titta på världens blivande tennisstjärnor är välkomna till hallen. Det är fri entré och caféet håller öpper hela dagen. Matcherna pågår fram till cirka klockan 17 på dagarna (finaldagen något kortare). Adressen är Kyrkviksstigen 4.

Dela Morgondagens stjärnor spelar redan idag

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

{$sa->title}

Annonser från Google