Väder Lidingö

Lidingö lördag 25 januari 2020 v. 04

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

Motionspokalens sista bowlingmatch på ön?

torsdag 6 april 2017 16:21

REKORD. Patrik Goldberg slog Heinz Gustafssons 47 år gamla rekord med 10 poäng då han igår på Lidingö vann Gubbar Yngres tävling i Motionspokalen på 646 poäng. I fyra klasser blev det samma segrare som förra året. Annica Sandström i Yngre Ladies vann nu för tolfte gången i rad. Eva Lindblad-Holst vann Äldre Ladies och för trettonde gången vann Anna Lamm i klassen Ladies Veteraner. Jan-Ole Österback var den ende gubben som vann sin klass liksom i fjol och det gjorde han i Gubbar Äldre. Gun Janesten i Ladies Äldre Veteraner och Hans Eriksson i Gubbar Veteraner var nya segrare.

Karl-Gustaf Jansson, 91 år fyllda spärrar här, och blir 4:a i Gubbar Veteraner. Foto: Lars-Eric DahlstedtKarl-Gustaf Jansson, 91 år fyllda spärrar här, och blir 4:a i Gubbar Veteraner. Foto: Lars-Eric Dahlstedt
Efter att Motionspokalen nu har spelat bowling sedan 1967 i Lidingö Super Bowl blir det nästa år spel i Stockholm, om det inte skulle bli en ny hall på Lidingö. Eftersom bowlingen är den populäraste av de elva grenarna i Motionspokalen vill de flesta ha den kvar på programmet.

Text: Lars-Eric Dahlstedt

Dela Motionspokalens sista bowlingmatch på ön?

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

{$sa->title}

Annonser från Google