Väder Lidingö

Lidingö tisdag 7 april 2020 v. 15

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

Njut ikväll av ett riktigt lokalderby i fotboll

söndag 3 juni 2018 00:01

LIDINGÖVALLEN. Uppdaterad. Det blir en varm söndagskväll på Vallen när IFK Lidingö BK möter Torstens Lärjungar BK i lokalderbyt i division 6 klockan 19.00. IFK Lidingö BK är IFK:s b-lag, i vilket flera tidigare a-lagsspelare deltar. Torstens Lärjungar spelar normalt på Breviks IP men ikväll gör de två lagen en gemensam manifestation genom att spela "Matchen mot cancer".

Torstens Lärjungar BK kommer laddade till kvällens lokalderby på Vallen. Foto: Torstens LärjungarTorstens Lärjungar BK kommer laddade till kvällens lokalderby på Vallen. Foto: Torstens Lärjungar

Som alla fotbollsintresserade vet så spelar IFK under vår och höst i rosa tröjor, tröjor med texten ”Stöd Matchen Mot Cancer” på bröstet. Målet är att samla ihop en miljon kronor som ska gå till Cancerfonden. Och för att göra det enkelt för alla så finns ett särskilt Swish-nummer för IFK:s insamling nämligen "BESEGRA 57861" som skickas till nummer 9019514.

Inträdet till kvällens match är gratis, men de två lagen uppmanar alla att swisha ett valfritt belopp till IFK:s insamling. Och varför inte en slant för varje mål som görs i matchen. För, det kommer bli målrikt. Och den som inte kan komma till lokalderbyt kan alltid skicka ett bidrag ändå.

Mer info på denna länk.

Uppdaterad. Och hur gick det i matchen? Serieledande IFK Lidingö BK vann, med 6-0... Men Torstens ligger kvar på tredje plats i tabellen.

Dela Njut ikväll av ett riktigt lokalderby i fotboll

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

{$sa->title}

Annonser från Google