Väder Lidingö

Lidingö tisdag 20 april 2021 v. 16

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Nu börjar Basketskolan

tisdag 12 september 2017 11:22

START PÅ SÖNDAG. Inte nog med att Lidingös förstaklassare började i skolan för ett par veckor sedan. Nu startar ännu en skola, men den är öppen bara på söndagar mellan klockan 10 och 11. Alla barn födda 2010 och 2011 är välkomna till Hersbyhallen för att prova på basketboll. Det är KFUM Lidingö Basket som ordnar och både tjejer och killar är välkomna.

Basketskolans elever i Hersbyhallen. Foto: Lidingö BasketBasketskolans elever i Hersbyhallen. Foto: Lidingö Basket

Ingen föranmälan behövs till Basketskolan, men man behöver ta med sig gympaskor, t-shirt och kortbyxor. I Hersbyhallen blir det roliga lekar och träningar tillsammans med klubbens utbildade tränare. Start på söndag den 17 september. Efter att man provat på några gånger kan man också bli med Lidingö Basket.

- När vi 1996 startade Basketskolan blev vi mycket positivt överraskade över det enorma intresset bland ungdomarna i ettan. Förra året var det över 50 tjejer och killar som hittade till Hersbyhallen. Vi som är ansvariga för den yngre ungdomsverksamheten både tror och hoppas att dundersuccén kommer att upprepas i år. Nu är det dags för killar och tjejer som går i ettan att börja spela basketboll, säger Ylva Gardell, som är ordförande i KFUM Lidingö Basket.

Mer info finns på info@lidingobasket.se eller på telefon 08-767 78 00.

Dela Nu börjar Basketskolan

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google