Väder Lidingö

Lidingö torsdag 30 november 2023 v. 48

Senaste kommentaren - Se fler

Nu kan det bara bli bättre

måndag 19 september 2016 22:38

HANDBOLL. Det startade inte bra för Lidingö SK:s herrlag när premiärmatchen i division 2 norra spelades mot AIK i Solnahallen i söndags.

Matchen var jämn till en början men sista kvarten fungerande inte anfallsspelet. Många tekniska fel, missade straffar och för dåliga avslut gjorde att AIK kunde dra ifrån. I halvlek stod det 14-8 till AIK.

I början på andra halvlek gjorde AIK några snabba mål och matchen var i praktiken avgjord. Slutresultat 24-16.

LSK ställde upp med i stort sett samma lag som förra året förutom målvakt. Tränaren Anders Boqvist har fått hoppa in i målet eftersom de båda målvakterna inte är kvar i laget längre.

I matchen mot AIK fick vi se nyförvärvet från Täby – David Rimbe – och han kommer bli nyttig för laget i år. Han gjorde fyra mål och fick pris som matchens lirare. Daniel Espling ska även ha beröm för sitt spel och på linjen och i försvaret gör alltid Oscar Andersson sitt bästa.

Nu kan det bara bli bättre och på hemmaplan är LSK svårslagna. Där har man en månghövdad publik i ryggen och en härlig stämning. Men för att vinna måste alla spelare höja sig en klass och de tekniska misstagen måste reduceras. Motståndet står Norrfjärdens IF för.

Matchen spelas i Gångsätrahallen på söndag den 25 september klockan 13.00.

Text: Mia Kåberg Petersson

Dela Nu kan det bara bli bättre

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google