Lidingö fredag 29 mars 2024 v. 13

Senaste kommentaren - Se fler

Ny hemmaförlust för herrarna

lördag 21 januari 2017 22:50

HANDBOLL. Det blev tredje förlusten på raken för Lidingö SK:s herrar när laget idag mötte Bodens BK i Gångsätrahallen i division 2 norra. 24-27 (14-16) stod det på matchtavlan när allt var över. LSK ligger nu på fjärde plats i tabellen, trots att laget spelat fler matcher än övriga lag i en haltande tabell. David Rimbe var LSK:s bäste målgörare med sju mål.

Under första halvlek följdes lagen åt vad gäller målen och efter 15 spelade minuter ledde LSK med ett mål. Även i början av andra halvlek ledde LSK med uddamålet men under den sista kvarten, vid ställningen 19-19, spurtade Boden och höll ledningen in i mål med 24-27. 142 åskådare satt på läktaren.

På onsdag, den 25:e, är det bortamatch mot Djurgårdens IF i Eriksdalshallen. Djurgården ligger just nu direkt ovanför strecket. Den 4 februari blir ännu en bortamatch då laget spelar mot Sundsvall HK, som ligger sist i tabellen.