Väder Lidingö

Lidingö tisdag 20 april 2021 v. 16

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Övertidsmål räddningen

lördag 19 augusti 2017 11:02

FOTBOLL. I morgon söndag möts IFK Lidingö och Eskilstuna City på Lidingövallen klockan 17. Båda lagen har samma poäng men Eskilstuna har bättre målkvot. Gästande Eskilstuna spelar i morgon sin 2000:e match i klubbens historia och Lidingö vill gärna ta emot med en välfylld läktare, så att det blir nytt publikrekord, alltså fler än 615 personer.

I onsdags 16 augusti var det en dramatisk hemmamatch för IFK när Syrianska IF Kerburan, på sista plats i tabellen, kom på besök. Efter 15 minuter fick Kerburan in ett mål, ett resultat som stod sig fram till 87:e minuten, då IFK:s lagkapten Philip Göransson fick in en straff.

Så här skriver Magnus Bodsgård, lagets assisterande tränare på klubbens hemsida: En frispelad Niko Granberg blev nedriven i straffområdet, en straff som Philip Göransson dunkade in till 1-1. I matchens tredje övertidsminut hittade samme Niko samme Philip, på ett inlägg som nickades tillbaka till Amin (Mahammed Abdi Momin) och 2-1 var ett faktum. Strax därefter blåste domaren av matchen. En match som avslutades med dramatik och jubel.

Dela Övertidsmål räddningen

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google